Egy BMX-pálya 20 milliós felújítása is nagy kihívás Szolnok számára?

Megosztás

Még mindig nem lehet használni a szolnoki Széchenyi-lakótelepen található BMX-pályát, holott az átadási határidő november közepe volt. Úgy tűnik, az állítólagosan erős gazdasággal rendelkező Szolnoknak még ez a 20 millió forintos tétel megvalósítása is gondokat okoz.

Sokan használják a BMX-pályát a Széchenyi lakótelepen. A Széchenyi Gimnázium mögött kialakított pálya folyamatos igénybevétele és a jelenlegi műszaki állapota miatt szükségessé vált az eszközök teljeskörű felújítása, melynek várható költsége – az előzetes kalkuláció alapján – mintegy 20 millió forint lesz.

Ezt közölte Szolnok hivatalos oldala még májusban. Akkor diplomatikusan nem írtak időpontokat, nehogy netán belesüljenek a hatalmas felújításba.

A közgyűlési jegyzőkönyv szerint a város 20 millió forrást biztosít a 2023-ban megvalósítandó felújításhoz.

Nos, mint azt Borda Zoltán, a Széchenyi körzeti képviselője közölte, az utóbbi időben csak valamennyit haladt a BMX-pálya felújítása. Néhány elem már a helyére került.

Viszont úgy vélte, egyre biztosabbnak tűnik, hogy a korábban tervezett október végi, majd november közepi átadási határidővel szemben, idén már nem nyitják meg.

Ez a néhány elem már a helyén van
Ez már egy új tábla, új időponttal, amit szintén nem sikerült tartani

Fotók: Borda Zoltán Facebook

Kapcsolódó cikkek